Voetbal

Trending:


Deze sterspeler kan het schudden onder Slot bij Liverpool: 'Gaat hij meteen eruit pleuren'

De transfer van Arne Slot naar Liverpool is zo goed als rond. En dus wordt er onder de journalisten, analisten en prominenten in de voetbalwereld vooruitgekeken naar het dienstverband van de Nederlandse trainer bij de Engelse grootmacht. Uiteraard kan de mening van Valentijn Driessen niet ontbreken. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf zegt Driessen te weten welke speler er bij Liverpool geen schijn van kans maakt onder de leiding van Slot....


Been noemt favoriet voor opvolger Slot: 'Zelfde manier van trainen ook'

Mario Been denkt dat Marino Pusic een uitstekende opvolger van Arne Slot is bij Feyenoord. De huidige coach van Shakhtar Donetsk werkte al met de vertrekkende Feyenoord-coach en volgens de analist is dat ook direct de belangrijkste reden om hem te polsen.


Komst van Slot naar Liverpool leidt tot discussie: 'Hij is een vermomde Ten Hag'

De aanstaande transfer van Arne Slot naar Liverpool maakt de tongen los in Engeland.


Max Verstappen F1: 'Mercedes bereid Verstappen hoogste salaris ooit in F1 aan te bieden'

Max Verstappen gaat naar verluidt in gesprek met het Mercedes F1-team om te praten over een mogelijke overstap. Zou de drievoudig wereldkampioen Red Bull Racing verlaten, dan lijkt hij er bij de Zilverpijlen financieel gezien flink op vooruit te gaan. We hebben er inmiddels vijf Grands Prix opzitten in het Formule 1-seizoen van 2024, maar de rommel...


Ajax-fans mogen dromen van terugkeer: 'Oud-publiekslieveling transfervrij op te pikken'

Goed nieuws voor Ajax: Manchester United zou vermeend transfertarget én oud-publiekslieveling Christian Eriksen ondanks een doorlopend contract een transfervrij vertrek gunnen.


Engelse media schrijven over positie Ten Hag: 'Dat is inmiddels verdampt'

Het Manchester United van Erik ten Hag heeft met een 1-1 gelijkspel tegen Burnley opnieuw teleurgesteld in de Premier League. De oefenmeester kan opnieuw rekenen op veel kritiek vanuit de Engelse pers.


Oud-wielrenner eist miljoenen schadevergoeding na botsing met fan

Nacer Bouhanni stapt samen met zijn oud-werkgever Arkéa-B&B Hotels naar de rechter. De inmiddels gestopte Fransman liep in 2022 zwaar letsel op bij een crash in de Ronde van Turkije, en kwam daar eigenlijk nooit meer van terug. L'Equipe schrijft nu dat Bouhanni een astronomisch bedrag eist als schadevergoeding. De crash van Bouhanni vond plaats op 11 april 2022, in de tweede etappe van de Ronde van Turkije. Door een wielerfan op het parcours...


Mogelijke opvolger van Arne Slot wordt gevraagd naar interesse Feyenoord: 'Ik heb geen spijt'

Rogier Meijer heeft geen spijt van zijn recente contractverlenging bij NEC. De trainer werd deze week in verband gebracht met Feyenoord.


Angstaanjagende crash in VS, iedereen ongedeerd

We zien het wel eens gebeuren, en vaak is er een nare afloop. Een stilstaande auto op de baan waar een andere auto volop tegen aan rijdt. Dit was ook het geval bij een race in de USF Juniors series, een raceklasse in de Verenigde Staten. Gelukkig was hier sprake van een prettige afloop, alle coureurs zijn er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Bekijk de beelden hier op onze site.


Klaassen geeft verklaring voor vertrek bij Ajax: 'Voelde niet meer als mijn thuis zoals voorheen'

Davy Klaassen denkt dat hij afgelopen zomer de juiste beslissing heeft gemaakt om Ajax te verlaten. In gesprek met Voetbal International blikt de oud-Ajacied terug op zijn opmerkelijk late transfer naar Internazionale, de club waar hij afgelopen week kampioen mee werd. ‘Dat was een bijzondere gewaarwording', vertelt Klaassen over zijn overstap naar Italië. 'We speelden op de donderdag, een dag voor de transferdeadline, de return tegen...


Van Haren zit met de oren op scherp: 'Ik hoor van mensen binnen Red Bull dat Neweys invloed nul is'

Oud-coureur Christijan Albers vindt het belachelijk dat er nu al zoveel wordt gespeculeerd over hoe de teams ervoor zullen staan in 2026. Albers hekelt de verhalen die rondgaan over de motor van Red Bull Racing en Ford. Als Red Bull haar dominantie verliest komt dat door meerdere factoren, waaronder het verlies van Adrian Newey. Terwijl het op de baan rustig is tussen de Grands Prix van China en Miami, is er behoorlijk wat gaande naast de baan....


Ondertussen in F1 | Norris maakt Amsterdam letterlijk en figuurlijk onveilig, verbandtrommel feestte ook mee

Tussen al het belangrijke nieuws kun je best eens wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Norris maakt Amsterdam letterlijk en figuurlijk onveilig, verbandtrommel feestte ook mee Lando Norris werd op Koningsdag met Martin Garrix op de Amsterdamse grachten gespot, en daarbij was hij zo hevig aan het feesten dat hij zichzelf had...


Derksen heeft groot Feyenoord-nieuws: 'Ik hoorde dat hij de eerste kandidaat is'

Marino Pusic is momenteel de belangrijkste kandidaat om Arne Slot op te volgen als hoofdtrainer van Feyenoord. Dat vertelde Johan Derksen vrijdagavond in Vandaag Inside


De beelden: wild uitkomende Onana leidt met vreemde actie tegengoal United in

Een ketser van André Onana heeft ervoor gezorgd dat Manchester United zaterdagmiddag op de valreep alsnog gelijk heeft gespeeld tegen Burnley. De doelman kwam heel wild uit en veroorzaakte daarmee een strafschop.


'Ik denk dat ik toen terecht ben weggestuurd bij Ajax, was niet een van de besten'

Philippe Sandler is niet bezig met alle lof die hij ontvangt van andere mensen. De verdediger draait een uitstekend seizoen met NEC en hij heeft het erg naar zijn zin in Nijmegen. Daarnaast gaat hij in op zijn vertrek uit de Ajax-jeugdopleiding en zijn periode bij Manchester City.


Overstap Slot naar Liverpool in afrondende fase, Romano onthult minimumbedrag dat Feyenoord ontvangt

Feyenoord en Liverpool ronden de overstap van Arne Slot en twee stafleden momenteel af, Fabrizio Romano onthult het minimumbedrag dat het totaalpakket de Rotterdammers oplevert.


Papa Pérez was nog niet uitgepraat: 'Verstappen en Pérez zijn als twee tijgers in dezelfde kooi'

Antonio Pérez, de vader van Sergio Pérez, ziet zijn zoon en Max Verstappen als twee tijgers in dezelfde kooi. Dat is niet negatief bedoelt, Papa Pérez vindt namelijk dat relatie tussen de twee Red Bull Racing-coureurs een stuk beter is dan voorheen. De 34-jarige coureur uit Guadalajara probeert dit jaar meer in de stijl van Verstappen te rijden, en dat gaat hem tot nu toe goed af. Aan het einde van het 2023-seizoen zat Pérez nog op de schopstoel...


Italië reageert fel op statement van Red Bull over Newey: 'Ze doen alsof ze dom zijn'

Italiaanse kranten Corriere dello Sport en Corriere della Sera analyseren de situatie bij Red Bull Racing betreffende de situatie met Adrian Newey. Volgens de Italiaanse media is het duidelijk dat Red Bull zich van de domme houdt, want een contract gaat iemand als Newey niet tegenhouden om over te stappen, net als het Lewis Hamilton niet tegenhield om te vertrekken naar Ferrari. De kranten zien ook dat Newey door zowel Mercedes als Ferrari erg...


Red Bull Racing F1: Honda gaat in op gevolgen na aankondiging afscheid eind 2021

De Japanners wijzen naar de gevolgen van hun eigen gemaakte keuzen.


Walging om roekeloze overtreding in KKD: ‘Hier mag je zelfs TBS voor krijgen!’

Leandro Bacuna mocht vrijdagavond van geluk spreken dat hij niet van het veld werd gestuurd met een rode kaart, zo stellen veel mensen op X. De aanvoerder van FC Groningen ging spijkerhard door op Willem II-middenvelder Matthias Verreth.


Xavi komt met reactie op aanzwellende geruchten over Frenkie de Jong

Xavi lijkt geen intentie te hebben om Frenkie de Jong in de verkoop te doen. De trainer van Barcelona beschouwt de middenvelder als een ‘sleutelspeler’.


Lando Norris F1 viert Koningsdag in Nederland en lijkt neusblessure op te lopen

Norris viert Koningsdag mee in Amsterdam en liep daarbij een blessure op.


Het tijdschema voor de Formule 1 Grand Prix van Miami - het tweede sprintraceweekend van 2024

Alles wat je moet weten over het eerstvolgende raceweekend.


Recordtransfer lonkt voor Feyenoord: 'Hij zou de stap kunnen maken, ik vind hem absoluut een topspeler'

Dávid Hancko zou voormalig ploeggenoot Orkun Kökçü komende zomer kunnen aflossen als duurste Feyenoorder aller tijden, verwachten Mario Been en Hans Kraay junior.


'PSV en Ajax hebben NEC-uitblinker in vizier: Amsterdammers meest concreet'

Ajax en PSV hebben allebei Philippe Sandler op het oog. Dat meldt De Telegraaf zondag. De Amsterdammers zouden op dit moment het meest in de race voor de 27-jarige stopper.


Akkoord tussen Feyenoord en Liverpool over afkoopsom Slot wekt verbazing

Feyenoord en Liverpool zijn akkoord over een afkoopsom van dertien tot vijftien miljoen euro voor Arne Slot. Echter volgens Hans Kraay junior is dit een lachwekkend laag bedrag.


Krankzinnige overtreding: donkerrode kaart na bizarre karatetrap in gezicht

Arnaud Nordin moet mogelijk vrezen voor een lange schorsing. De middenvelder van Montpellier werd vrijdagavond van het veld gestuurd na een bizarre karatetrap in het gezicht van Nantes-speler Nicolas Cozza.


De Jong krijgt grootse complimenten bij Barça: 'Vaak gezegd dat hij belangrijk is'

FC Barcelona-trainer Xavi vindt Frenkie de Jong nog altijd van levensbelang voor dit Barça. De coach van de Catalanen hoopt dat de middenvelder zo snel mogelijk terug is.


Been voorspelt Feyenoord-record, Kraay haalt uit: 'Belachelijk bericht'

David Hancko onthulde dat Liverpool als kind zijn droomclub was en Mario Been zou het niet gek vinden als Arne Slot hem meeneemt naar Engeland. De ESPN-analist steekt de loftrompet over de 26-jarige verdediger.


Kraay schrikt van transfersom: 'Lachwekkend laag, ik word er bijna verdrietig van'

Hans Kraay junior vindt dat het bedrag dat Liverpool lijkt te gaan betalen voor Feyenoord-trainer Arne Slot 'lachwekkend laag' en sleept er een Ajax-miskoop bij om zijn punt te onderstrepen.


'Transfersom bekend: Slot voegt zich bij duurste trainers ooit'

Liverpool FC maakt een miljoenenbedrag over naar Feyenoord om Arne Slot over te nemen. De succescoach heeft een doorlopend contract tot medio 2026 in De Kuip waardoor er diep in de buidel getast moet worden om het contract af te kopen. Journalist Fabrizio Romano maakt zondagochtend de financiële details bekend. In totaal maakt Liverpool FC een bedrag van dertien miljoen euro over en dat gaat om een totaalpakket waarin ook enkele stafleden zijn...


Success Red Bull op instorten volgens Schumacher: 'ik geef ze twee jaar'

Ralf Schumacher verwacht een grote leegloop bij het team van Red Bull Racing. Met het aanstaande vertrek van Adrian Newey ziet de Duitse ex-coureur andere kopstukken van het team ook weggaan.


Ajax zet streep door twee trainerskandidaten: ‘Zij worden als ‘te bleu’ gezien’

Ajax is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en zowel de naam van Frank de Boer als Pascal Jansen is de laatste maanden in verband gebracht met de vacature in Amsterdam, maar beiden worden als ‘te bleu’ gezien.


Oranje boven in Jerez: Veijer schrijft Moto3-race Spanje op zijn naam

Collin Veijer heeft in de Grand Prix van Spanje zijn tweede overwinning in de Moto3 geboekt. De Nederlander van Intact GP controleerde de race en troefde uiteindelijk David Muñoz en Iván Ortolá af.


Turrini zag het al aankomen: 'Bij Red Bull is al maanden een conflict van zelfvernietiging gaande'

F1-journalist Leo Turrini denkt dat het conflict van zelfvernietiging achter de schermen bij Red Bull er maanden geleden al voor heeft gezorgd dat Ferrari probeer om Adrian Newey los te weken. John Elkann probeerde Newey in 2023 al naar Ferrari te krijgen, maar toen lukte het niet. Mogelijk krijgt de Brit ditmaal wel een aanbod dat hij niet kan afslaan. Turrini vraagt zich af wat er gaat gebeuren. Red Bull kan mogelijk binnenkort haar...


Niet voor de gevoelige kijker: Girona-doelman stopt penalty met gezicht

Girona-doelman Paulo Gazzaniga heeft zaterdagmiddag op een wel heel bijzondere wijze een penalty gestopt. De Argentijn kreeg de bal vol op zijn gezicht, maar weerhield Las Palmas daarmee wel van het maken van de openingstreffer.


Driessen heeft nieuws over Van Bommel en Overmars: 'Dat zit in de pijpleiding'

Valentijn Driessen komt met onheilspellend nieuws over de toekomst van Mark van Bommel en Marc Overmars bij het Belgische Antwerp.


Klaassen gaat in op aanstaande transferzomer Ajax: 'Cruciaal dat de juiste balans wordt gevonden in selectie'

Davy Klaassen heeft er vertrouwen in dat Ajax er weer bovenop gaat komen. Dat laat de oud-Ajacied weten in gesprek met Voetbal International. Daarnaast heeft de speler van Internazionale tijdens het huidige seizoen met lede ogen aangezien hoe de Amsterdammers een historisch slecht seizoen doormaakten. ‘Dat is heel triest en doet pijn', begint de middenvelder, die zijn favoriete club nog altijd op de voet volgt. 'Natuurlijk had ik het volle...


Ajax-directeur Beuker onthult terugkeer Aissati: 'Wilden hem graag hebben'

De roep om meer oud-spelers aan Ajax te binden klinkt steeds vaker en luider, maar Marijn Beuker legt uit waarom dat nog niet zo eenvoudig is. De directeur voetbal is daarom blij dat Ismaïl Aissati wel terugkeert. De voormalig spelmaker gaat in de jeugdopleiding aan de slag.


Noorse speelster verovert de wereld: foto's van Caroline Graham Hansen

De speelster is één van de beste.


Noa Lang pakt telefoon en belt Marcel Brands met speciaal verzoek

Marcel Brands is gecharmeerd van Noa Lang. De algemeen directeur van PSV noemt Lang een 'geweldig ventje, dat altijd bezig is met het teambelang'.


Been verbaast zich over kritiek: 'Er wordt vaak gedaan alsof hij helemaal niks kan, maar...'

Mario Been spreekt zijn verbazing uit over de voortdurende kritiek op PSV-verdediger André Ramalho en benoemt wat het nadeel zou zijn van N.E.C.-uitblinker Philippe Sandler op zijn positie.


La Vuelta Femenina komt met speciale ‘plaszones’ voor rensters

Het is een vertrouwd beeld in het mannenpeloton: plots valt de wedstrijd even stil en wordt er een massale plaspauze ingelast. Maar in het vrouwenwielrennen gaat dat niet zo eenvoudig. En dus komt de organisatie van La Vuelta Femenina met iets nieuws: in elke etappe is er een speciale plaszone. Dat laat rennersvakbond CPA weten, […] The post La Vuelta Femenina komt met speciale ‘plaszones’ voor rensters appeared first on WielerFlits.


Van der Zande komt met opvallende voorspelling: 'Pérez gaat naar onze vrienden van Mercedes'

Renger van der Zande heeft al helemaal uitgekiend hoe de grid er volgend jaar uitziet. De IMSA-coureur heeft een voorkeur betreffende de rijder naast Max Verstappen, al verwacht hij niet dat de Nederlander nog lang bij de Oostenrijkse renstal blijft. Er zijn ook een aantal coureurs die naar zijn mening wel mogen vertrekken, om plaats te maken voor jongere rijders als Liam Lawson en Oliver Bearman. Nog voor het begin van het 2024-seizoen werd er...


'Na Feyenoord laat ook Ajax oog vallen op in Ajax geboren mandekker'

In navolging van Feyenoord heeft ook Ajax zijn oog laten vallen op Malmö FF-verdediger Derek Cornelius. Beide Eredivisie-topclubs tonen serieuze interesse in de 26-jarige Canadees, meldt althans FotbollDirekt.


Ten Hag is reëel over toekomstperspectief Man Utd en krijgt fraai compliment

Erik ten Hag weet wat ervoor nodig is om met Manchester United weer mee te gaan doen in de titelstrijd. Ondertussen kreeg hij een groot compliment.


Klaassen gaat in op Ajax-vertrek: 'Het voelde gewoon allemaal anders aan'

Davy Klaassen is ervan overtuigd dat Ajax de sportieve kritisch snel weer te boven kan komen. De middenvelder koos in de zomer van 2023 voor een avontuur in Italië bij Internazionale, waar hij zich inmiddels heeft gekroond tot kampioen.


Antony maakt opnieuw tongen los met merkwaardige actie: ‘Hij denkt dat hij Ronaldo is!’

Antony heeft zaterdagmiddag opnieuw de tongen losgemaakt met een merkwaardige actie. De aanvaller van Manchester United speelde een lange bal met zijn rug door naar ploeggenoot Alejandro Garnacho, bij een tussenstand van 0-0.


Vraagprijs voor gewilde PSV'er flink gestegen: 'Als er een hele grote club komt, zeg je dan nee?'

Marcel Brands gaat in op de transfersom die PSV-uitblinker Johan Bakayoko bij een toekomstig vertrek op zou moeten leveren: "Nee, voor dat bedrag hoeven ze niet meer te komen."


Top 10 rijkste snookerspelers ter wereld

Een ranglijst van de rijkste snookerspelers ter wereld.